Heavy loaded extension

This top-heavy house extension in Trondheim, Norway, was designed by local office TYIN Tegnestue.

The design objective. Create maximum space with as small a footprint on ground level.

Now I know what you’re thinking. Does the whole house have a minimum carbon footprint? Are the materials locally sourced? Is this building sustainable? Well I can’t answer all that, but I can say the building sure is interesting.

20140507-022901 pm.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s