Living in a box

ImageImageImageImage

The Verney family home in Brussels is a box you’d want to live in. The front facade is almost completely walled off but the back face is almost entirely made of glass giving you, privacy and so much natural lighting. I think this is structured, elegant and sweet. While the focus on this post focuses on the interior spaces, ( And yes i know it’s mostly white and dark brown, I’m looking for a house with colour honest!.), you can appreciate the clean straight lines of the over all structure. The Architect on this is Belgian Frédéric Haesevoets. He does residential and commercial projects with very structured cubic forms. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s