The Louver House

This house was designed by Code Arcitectural Design in Sapporo City in Japan. This is a modest residential commission. It gets my vote because it is such a beautiful canvas and yes, it has such beautifully lit rooms. The louvres give the residents control of lighting and the design ensures privacy. What more could a family of four ask for?

20131027-085118.jpg

20131027-085138.jpg

Personal note: Finding something without a black + white or neutral colouring is harder than I thought. I will not give up though.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s